El projecte

veu-simulacio-1-2

El número extraordinari d’EnderrocLa veu d’un poble és una revista en paper i multimèdia per mostrar la banda sonora de la música catalana; unaoportunitat única per reescoltar, revisar, rellegir i dibuixar el paisatge musical català, que cohesiona des del punt de vista territorial i intergeneracional; unaexpressió de llibertat a través de les cançons amb un horitzó il·lusionador i projectat a Catalunya i al món de manera interactiva.

Des de les Capelles Reials de l’època medieval fins a la música contemporània; des del “Cant dels ocells” de Pau Casals fins a la rumba de Peret; de Xavier Cugat a Tete Montoliu en jazz; de Lluís Llach a Raimon i Serrat en cançó; de Sau i Sopa a Manel i Els Catarres en pop.

El número es distribuirà amb El Punt Avui el cap de setmana del 19, 20 i 21 de desembre del 2014, i a partir d’aquesta data es podrà adquirir a quioscos i llibreries al preu de 7,95 €. També podeu fer la compra AQUÍ.

La revista també es trametrà en versió digital als músics i agents més influents de la música actual (programadors,  festivals, mitjans de comunicació, gestors culturals…).

perque

Anuncis